Hvor blir det av tiden?

Hva skjer? Hvor ble det av helgen, ja hvor ble det egentlig av det siste året?. Ting går så forbanna fort, jeg gleder meg hver eneste uke, fra søndag halv 5- 5 og hver eneste dag til fredag mellom 21 og 23 på kvelden. Går og venter hver dag på at Henrik skal komme hjem på Perm, og plutselig så er han her, men så sitter jeg på søndagen igjen og lurer på om han egentlig i det heletatt var hjemme... 

Det blir liksom bare bort, denne helgen har vi vi tilleg hatt en del å gjøre. Mor hadde bursdag på fredag så han tok den lange turen til nesodden, var ikke her før i 10-11 tiden. Og allerede halv 12 lørdag morgen måtte vi avgårde. Vi måtte til Henrik for å hente dressen hans og kle meg over i bunad, min kjære kusine hadde nemlig konfirmasjon i går. Da vi kom hjem fra konfirmasjonen var vell planen å sette seg foran tven og slappe litt ordentlig av før vi la oss, det skjedde aldri før vi sovnet. 

I dag tidlig for det igjen for å se på min yngste kusine spille sin første håndballkamp for nytt lag, mot sitt gamle lag. Fy søren så tøff den jenta er, ble plassert i mål av en gammel trener og tok jobben på strak arm og er blitt dritgod, rett og slett. 

 


Nå skal jeg gjøre mitt beste for å lade opp til en helvettes hard uke, med 4 pøver og en fremmføring på 4 dager og trening alle disse dagene.. vi får se hvordan det går... Jævlig umotiverende om noen av disse prøvene går til helvette da, første prøve i alle fag i år, nice. 


Én kommentar

Anette

06.09.2015 kl.22:16

så koselig bilde:)

¨Ha en riktig fin uke <3

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin
Victoria Bergem Thorbjørnsen

Nå har du klikket deg inn på akkurat den nettsiden du lette etter, nemlig tidenes mest episke blogg. Er 18 år og lever det glad liv på Nesodden, men skolerer i oslo by på OGP, stikk innom en gang til a

Legg til som venn


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av:

JM WebDesign
hits