En ny start

Hei der! Wow dette er fremmed, men sammtidig så nært. Hva er dette for noe egentlig? En måte å få ut tanker, dele alt og ingenting om meg selv? Jeg vet faktsik ikke helt hva det er jeg begir meg utpå nå, selvom jeg har gjort det før. Det virker så annereldes, og det vil det også bli. Verden har endret seg, ja den har endret seg på bare ett år. For dere som har vært her før, vil dere merke at alle tidligere innlegg er fjernet. Av en grunn, jeg vil ikke ha muligheten til å gå tilbake og se "der droppet jeg å blogge på 3 dager, jeg overlevde da". Inleggene er ikke slettet, kun skjult så kanskje en dag kommer de igjen. 

Nå er det ett år siden jeg var avhengig av den tunge forferdelig treige maccen min, ett år siden jeg satt bak den og skrev nesten hver dag. På slutten ble det nesten en gang i uken og jeg lovet hele tiden å komme sterkere tilbake. Om det blir noe bedre denne gangen? Det vet jeg ikke. Men jeg tror. Jeg har tro på at det blir lettere. Dere skjønner det, at siden sist jeg blogget har jeg gjort så mye. Jeg har jobbet i en av de mest grusomme service-bransjene jeg kan forestille meg for en 18 åring. Jobbet 3 ganger i uken 7-8 timer. Det er ganske heftig altså når du jobber en time unna hjemme og skal stenge kl 11 om kvelden. Det er ganskje tøft når du sammtidig skal ha tid til kjæreste som bor halvannen time unna, skole som forsåvidt krever en del av den underlige hjernen min da jeg skal komme meg gjennom uendelige realfagsbøker og ikke minst prøve å opprettholde en viss grad av trening i tillegg. Ved sidenav dette har jeg vell egentlig vært syk siden jeg sist satt og skrev. 

Men nå. Nå har jeg ikke lengre denne jobben etter at jeg tok en alvårsprat med meg selv og bestemte meg for å si opp for en måned siden. Kjæresten? Han bor i kristiansand og skal bli en god leder gjennom forsvaret, og treningen har endelig falt på plass. Jeg har av en eller annen grunn klart å strukturere hverdagen min, noe jeg ikke har klart tidligere og det er mildt sagt digg. 

Hva jeg vil oppnå her?  det vet jeg sannelig ikke, men jeg gleder meg til å finne det ut. Nå vil jeg høre hva dere forventer? Hva forventes av en blogger egentlig? For et rosa liv på skjyer kan jeg garantere at dere ikke får. 

2 kommentarer

Silje Erika

30.08.2015 kl.22:31

Jeg har en ny start jeg også :-) Var godt med en pause, men det er godt å begynne på igjen også :-) håper det blir sånn for deg også. Du har en fin blogg i hvert fall :-)

iselin98

17.09.2015 kl.19:36

forrventer mer henrik's hjørne, det var super inspirerende!!:))

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin
Victoria Bergem Thorbjørnsen

Nå har du klikket deg inn på akkurat den nettsiden du lette etter, nemlig tidenes mest episke blogg. Er 18 år og lever det glad liv på Nesodden, men skolerer i oslo by på OGP, stikk innom en gang til a

Legg til som venn


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av:

JM WebDesign
hits